Okra activiteiten trefpunt Loppem

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Poëziewandeling op donderdag 3 maart 2022 te Brugge

Ook ons trefpunt neemt deel aan de jaarlijkse Poëziewandeling van de regio Brugge. Via een uitgepeild circuit maak je, onder begeleiding, kennis met een minder bekend deel van "Brugge".

poëziewandeling Brugge

Dagfietstocht op 5 augustus met vertrek op het "Dorp" om 09.00 uur.

We fietsen deze maal richting "Binnenland".

Datum : Donderdag 5 augustus 2021 vertrek om 9.00 uur
Vertrekplaatsen : Dorpsplein van Loppem. 
Deelname : De kostprijs is 20 euro. Voorafgaande inschrijving is verplicht met mail naar  danny.taelemans@skynet.be en met CC naar brugge@okra.be.

Je inschrijving is pas definitief na overschrijven van het bedrag van 20 EUR naar rekening BE97 0639 0468 1649 van Danny Taelemans, Sint-Martinusstraat te Loppem


Uw deelname telt ook mee voor de actie "iedereen wereldkampioen"
Bijkomende onkosten : Consumpties op de stopplaatsen in Maria Aalter, de Poelberg en in St. Jan zijn ten laste van de deelnemer. 
Bij zeer slechte weersomstandigheden wordt deze tocht geannuleerd maar daartoe verwittigen wij jullie de dag op voorhand
Uiterlijke dag inschrijving: woensdagavond 28 juli 2021

 

Met vriendelijke groeten

Danny en Eugène

Gsm Danny 0478 602 148

Poelberg-Meikensbos - Recreatieve wandelroute | RouteYou

Activiteiten okra Loppem

Maandelijks ontvangen de 280 leden een activiteiten kalender met een samenvatting van een 30-tal activiteiten.

Omtrent de wekelijks/maandelijks terugkerende activiteiten vind je meer informatie onder het betreffende kenwoord. Hier vind je dan meer informatie over de plaats van samenkomst en de contactpersonen.

We raden alle deelnemers aan de verschillende sportactiviteiten  aan de OKRA sportverzekering af te sluiten: slechts 8 EUR per jaar. Enkele mutualiteiten betalen je deze som terug na ontvangst van het door ons bezorgde attest!