Okra activiteiten trefpunt Loppem

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

De Nieuwjaarsbijeenkomst met dansnamiddag op donderdag 23 januari 2020 was opnieuw een schot in de roos.

We vierden onze kaartkampioenen 2019 in het PC te Loppem

Samen met 46 aanwezigen vierden we onze kaartkampioenen Robert Staelens en Simonne Dekeyser. Proficiat en veel kaartgenot in 2020!

Feest OKRA Loppem 60 jaar op woensdag 6 november 2019

Jubileumviering 1959-2019

Op  woensdag 6 november vierden we 60 jaar OKRA Loppem.

Na een feestelijke misviering in de Sint-Martinuskerk, met aansluitend een speech door onze burgemeester Annick Vermeulen, genoten alle 200 aanwezigen van het aperitief, aangeboden door het gemeentebestuur van Zedelgem. 

Met 143 leden van ons trefpunt Loppem genoten we van een  prachtig feestmaal in "Salons Denotter" met  muzikale ontspanning door  "Graffiti" .

na de misviering een familiefoto met alle aanwezige leden

Uitstap met het openbaar vervoer naar Brussel op dinsdag 16 juli 2019

Vergaderen in het Vlaams Parlement Fractievergadering van OKRA Loppem Aandacht A.U.B. Kunst in het Parlement

We vieren onze kaartkampioenen op 9 januari 2019

Simonne Dekeyser en Daniel Vandaele zijn onze kaartkampioen(e)

Kerstfeest OKRA woensdag 19 december 2018

Wandelen

't Boldershof op 9 november 2017: etentje sportleden en sympatisanten

Denise heet alle aanwezigen welkom

Uitstap "Texturama Kortrijk" op vrijdag 22 september 2017

Groepsfoto voor het muzeum En na het bezoek geen wafels,  maar toch even wachten op een mooi koud buffet In de inkom van Texturama wachten op de gids vlasvezels zijn zeer veelzijdig! nog een toepassing van vlasvezels Lekker!!

Okra fietshappening regio Brugge op 21 september 2017

Klaar voor 65 km in de omgeving van Jabbeke En nadien aan tafel

Sportnamiddag donderdag 14 september 2017

Badminton schijnt makkelijk maar .. En meppen maar ... Wandelen in de regen Foto van onze groep Kennis maken met het speelpleintje En dan spelen we petanque Gaat het weer regenen? Frieda wil ons aan het dansen krijgen! Ingewikkeld voor de mannnen. Je zou er dorst van krijgen. En even napraten mag ook Aan tafel ... Wachten is niet erg, we doen een babbeltje Denise heet allen welkom en wenst ons een smakelijke maaltijd. Een mooi koud buffet staat klaar voor ons. Aanschuiven ...

20 jaar Koor Koraal; we vierden feest op 31 augustus 2017

Koor in het gemeentehuis Loppem de uitnodiging

Bezoek aan Frambozenteelt en Orchideeen verzameling van Chris Loncke te Loppem op 20 juli 2017

Even wat uitleg voor de rondleiding vanop een stoel en dan gaan we even buiten Chris geeft uitleg in de serre en iedereen let op

Uitstap met openbaar vervoer naar Mechelen op 13 juli 2017

met zicht op de grote markt tuin van Margareta van Oostenrijk De Romboutstoren is voor Mechelen wat de Halletoren is voor Brugge op een brug over de binnen-Dijle we nemen het aperitief in Het Anker Dorst lessen en drinkenken op een geslaagde dag

Kaartkapioenen viering: kampioenen 2016

Groepsfoto kampioenenviering op woensdag 4 januari 2017 Afscheid van Roger Desmet die meer dan 20 jaar de kaartclub bezielde kaartkampioen Robert Staelens Cecile De Graeve is kampioen bij de dames Mooie groep!

OKRA-Culinair donderdag 8 december 2016

Welkom door onze voorzitter Gilberte Diane Callens geeft een woordje uitleg Mooie tafeldecoratie door Ginette en medewerkers We waren met 52 aanwezigen Samenwerking in de klas van Juf ... Enkele bezige bijen achter de bar Voor wie is deze wortel Monique? En we waren er allen klaar voor. En dat is pas het begin!

Daguitstap met OV naar Kortrijk op vrijdag 5 augustus

We hebben het getrofrfen met het weer Op stap in het begijnhof voor de Sint-Martinuskerk Onze gids voor de dienst voor toerisme De trouwzaal in het stadhuis Stadhuis ingepakt wegens werken binnen in de kapel van het begijnhof rustig en mooi wonen in het begijnhof we waren met 13

Fietsen naar De Blekkaard maandag 25 juli 2016

De zon wasd van de partij

Barbecue in het PC Loppem op zondag 26 juni

Zondag, vanaf 11u30, waren 100  deelnemers aanwezig in het PC voor de aperitief en de lekkere barbecue. Smullen van kipfilet, gekruide tournedos en bbq worst, vakkundig klaargemaakt door beenhouwer Marc. Als afsluiter was er zelfgemaakte taart met koffie of een lekker biertje. We kijken reeds uit naar een volgende samenkomst met de OKRA-vrienden.

 

De tafels klaar zetten, versieren, en later alles terug afruimen. Taken voor het bestuur klaar voor het aperitief showtje? En dan aanschuiven voor de bbq Marc even in de ogen kijken! Eerste ronde? Robert blijft bij de poen! 2de ronde De meeste deelnemers doen dus een bis-nummer En dan was er taart! ik hou van mijn duivel. Ja, de meeste leden hadden nog een Wat hebben ze gedaan? Wat doen die mannen toch gek Waar is mijn duivel? Alles is dan toch ok gekomen

Dagfietstocht naar Adegem op 13 juni

Maandag morgen om 08.30 stipt vertrokken 25 sportievelingen van fietsgroep 1 via Damme (eerste tussenstop) naar ... Adegem. Genieten van een lekker maal in een gezellige sfeer. Terug via Beernem en met 80 km op de teller .... droog terug in Loppem. Afwezigen hadden ongelijk.

 

Even pauzeren voor de groepsfoto Vertrek te Loppem Stop Waar zijn we nu Zijn we al in Damme? De haven van Adegem! Voorbode van slechte uitslag der ==Belgen Waar zijn we nu? Actie graag! Bleke duivel; nog een voorgevoel! Wat wordt dat vanavond zeg.

Uitstap naar wijngaarden te Affligem (nabij Aast)

Terug een geslaagde uitstap met 41 deelnemers naar een heuse wijngaard in Vlaanderen. Met dank van allen voor  de organisatie van een mooie dag.

 

1ste stop voor koffie met taart In de wijngaard Klooster Maria Mediatrix Deskundige uitleg van wijnbouwer Herman Troch Je hebt zoveel van zitten als van staan! Hier, te Herdersem, worden te druiven verwerkt tot wijn. Proeven! Santé Nadine De wijnbouwer is in goede doening 4de ronde proeven. Eindelijk aangekomen in het Biezemhof te Aalter Schotel gezond En dan terug naar Loppem.

Lentewandeling met kleinkinderen

Aan vijver voor kasteel van Loppem het park heeft heel wat geheimen

Optreden koor Koraal te Nieuwpoort op zondag 7 februari

in de kapel de koffie was klaar binnen warm, buiten koud en veel wind prachtig zicht onze dames heren in de minderheid na het zingen naar het restaurant aangenaam samen aan tafel nog even wachten op het eten smakelijk tot volgend jaar!!

Kampioenenviering puntenkaarters 2015

Kampioenen Daniel Vandaele en Puype Yvonne
Kerstfeest op woensdag 16 december in het PC te Loppem

Kerstspel; De oude koning wil met pensioen! Kerstspel met oude koning en zijn 2 dochters Opdracht aan beide princessen En de jongste princes wordt de nieuwe koningin Nieuwe hype??

Feest in 't Roodhof voor sportleden en partners op maandag 23 november 2015

De Championettes Danny, Ida, Nadine en Frieda Schoon koppel hé oude liefde ... Anna en Daniel Ook mooi .... Na het optreden ... Braaf zijn hé Gaston Brugse liefde veel plezier Vriendinnen

Seniorenfeest 18 november 2015

OKRA culinair 27 oktober 2015 met Diane Callens

Diane aan het werk voorbereiding van de activiteit in de voormiddag smakelijk iedereen welgezind met 36 deelnemers veel handen maken het werk licht Roland laat het zich smaken bijna klaar om .... ook nod even wachten op de smullers lekker en gezond de smullers wachten ... ijstaart van advokaat en merinque, lekker .. ik ben met de fiets, dus de nagrechtjes kunnen geen kwaad cake met peer en chocolade

Oorlog in de Westhoek; vrijdag 18 september 2015

Met dank aan onze gids Eugène Van Dierdonck.

Beauvoorde in de zon aankomst te Beauvoorde koffie met taart Myosotis Beauvoorde Myosotis in de bus Essex Farm Cimetary Essex Farm Cimetary Essex Farm Cimetary In Flanderens Fields Essex Farm Cimetary Essex Farm Cimetary York-Shire Trench en Dug-Out York-Shire Trench en Dug-Out York-Shire Trench en Dug-Out Belgische militaire begraafplaats Houthulst Belgische militaire begraafplaats Houthulst Belgische militaire begraafplaats Houthulst Belgische militaire begraafplaats Houthulst Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling Wijnendale wandeling

Wandelen in Oostkamp op dinsdag 8 september

dagfietstocht 1 juni 2015 naar Esen en Koekelare

Na een heerlijkke maaltijd allen samen op de foto

feest 80-jarigen op 27 mei 2015

feest in parochiaal centrum